MIDSUMMER NIGHT

Our magical night last night – sunset from the boat <3

God morgon hjärtan! Hur var er midsommar? :-) Min var underbar… Vi började med lunch hemma hos pappa, vi lagade alla typiska rätter och hade sill osv. Supergott, jag älskar den maten haha! När vi hade ätit och druckit kaffe åkte vi ner till båten och puttrade ut. Där badade vi, solade, vilade och kidsen åkte jetskis i säkert 4 timmar. När klockan var runt 21.30 gick solen ner och wow – det är ju bara för vackert! Vill alltid åka ut med båten och kolla solnedgången nu. :-) Vi åkte tillbaka mot hamnen sakta och bara njöt. Har jag sagt att jag älskar att vara här? Haha! Vi åkte hem och kollade en film och somnade ganska direkt. Idag kommer Jon tillbaka så det längtar jag efter! Sjukt hur man kan sakna någon efter typ 2 dagar ifrån varandra… Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning loves! How was your midsummer? :-) Mine was amazing… We started with lunch at my dads place, we made all the typical dishes and ate herring etc. Super tasty, I love that kind of food haha! When we were done with lunch and had coffee we went down to the boat and drove out slowly. We jumped in the water, tanned, rested and the kids went on the jet skis for about 4 hours. When it was around 9.30pm the sun went down and wow – it’s just too beautiful! Always want to go out with the boat and watch the sunset from now on. :-) We drove back towards the port and just enjoyed. Have I mentioned that I love being here? Haha! We went back home to watch a movie and fell asleep pretty fast. Jon will come back here today so I’m looking forward to that! Crazy how you can miss someone after just 2 days apart… Talk later, lots of love <3

28 reaktioner på “MIDSUMMER NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.