STRIPED BEACH DRESS

The Odder Side dress/ Rebecca Minkoff bag/ Ash shoes from Hush.

Beach-klänningar, varje dag… Alltså seriöst, finns det något bättre plagg på sommaren än en skön klänning som man bara kan dra på sig? Jag letar alltid efter såna plagg, sköna, inte för tighta och söta. :-) Klänning eller jumpsuit, det spelar inte så stor roll. Här är en ny favorit, den har ett axelband bara vilket jag tycker gör den lite speciell. Tillsammans med ett par vita sneakers och någon härlig väska! Nu sitter jag hemma och väntar in Jon, han kommer när som helst. Jag skulle egentligen ut på middag ikväll men ställde in det då jag vill hänga med Jon, visste inte att han skulle komma hit när jag bokade det. Blir nog en lugn och mysig kväll framför tvn. <3 Hoppas ni får en fin kväll också, massa kärlek!

//Beach dresses, every day… Okay seriously, is there a better clothing piece during summer than a comfy dress that’s easy to just put on? I always look for pieces like that, comfy, not too tight and cute. :-) Dress or jumpsuit, doesn’t matter. Here’s a new favorite, it has one strap only which makes it a bit special. Together with a pair of white sneakers and a cute bag! Now I’m just sitting at home waiting for Jon to arrive, he should be here any minute. I was planning to go out for dinner tonight but I cancelled since I want to hang out with Jon, didn’t know he was arriving when I booked it. It will probably be a calm and cozy night in front of the tv. <3 Hope you’re gonna have a great night too, lots of love!

17 reaktioner på “STRIPED BEACH DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.