Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:41 | June 25, 2017

NA-KD TRY ON HAUL

A new summer haul in collaboration with Na-Kd! Find links to the pieces on my youtube! <3

Hej hjärtan! Här kommer en ny haul, med Jon som kommentator. ;-) Ni verkade gilla det så mycket sist, så vi var ju tvungna att köra på det igen haha! Jag gör haulen tillsammans med Na-Kd igen, och jag gillar verkligen utbudet dom har. Trendigt, fint och kläderna passar alltid. Jag visar upp sex olika outfits, och istället för att bara prova ett plagg i taget sätter jag ihop det till olika outfits. Hoppas ni gillar det! :-) Länkar till plaggen hittar ni under youtube-videon, och ni kommer till den HÄR! Använd koden “Janni20” så får ni 20% rabatt, och koden gäller en vecka from idag. HÄR hittar ni mina favoriter från hemsidan! Happy shopping babes! Ha en fin kväll, puss <3

//Hey loves! Here’s a new haul, with Jon as a commentator. ;-) You guys seemed to like it so much last time, so we just had to do it again haha! I’m doing this haul together with Na-Kd again, and I really like what they have. Trendy, pretty and the clothes always fit. I’m showing six different outfits, and instead of just trying one piece at a time I put together outfits. Hope you like it! :-) You will find links to all the pieces under the youtube-video, and you’ll get to it HERE! Use the code “Janni20” for 20% off, and the code is valid for one week from today. HERE you’ll find my favorite pieces from the website! Happy shopping babes! Have a great night, hugs <3

In collaboration with Na-Kd.


11 kommentarer11 kommentarer om “NA-KD TRY ON HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Allt var fint men älskar den svarta klänningen! Tänker upsatt hår, röda läppar och svarta högklackade sandaler. Redo för fest! Jon har exakt samma klädsmak som min pojkvän haha, om han fick välja skulle jag haft Louboutins varje dag. Synd de är så sjukt obekväma… :p

  Reply
 • Bästa haulen jag sett! Tycker att det är så himla roligt när Jon är kommentator och vilka fina kläder du har fått hem. Kram <3

  Reply
 • Haha härligt! :D Kram!

  Reply
 • Love all of the clothes!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • This was great! Why don’t you guys make a vlog where Jon chooses you a couple of outfits and comments on them. It would be really fun to see what he would choose ha ha.

  Reply
 • That would be fun!! :D Xx

  Reply
 • LOVE it! You guys are too funny haha. And you look amazing as always!

  Reply
 • Awesome haul I like all the outfits you styled. You and Jon are amazing couple, so wonderful together.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • I loved this haul!
  A great idea to film it, very interesting and not boring! Love this, Janni! ♥
  You have a perfect taste of styling! ♥ ♥ ♥

  Reply
 • Vilken storlek har du i den dusty dark pink cropped blusen med trumpetärmar?

  Reply
 • S :-)

  Reply