NA-KD TRY ON HAUL

A new summer haul in collaboration with Na-Kd! Find links to the pieces on my youtube! <3

Hej hjärtan! Här kommer en ny haul, med Jon som kommentator. ;-) Ni verkade gilla det så mycket sist, så vi var ju tvungna att köra på det igen haha! Jag gör haulen tillsammans med Na-Kd igen, och jag gillar verkligen utbudet dom har. Trendigt, fint och kläderna passar alltid. Jag visar upp sex olika outfits, och istället för att bara prova ett plagg i taget sätter jag ihop det till olika outfits. Hoppas ni gillar det! :-) Länkar till plaggen hittar ni under youtube-videon, och ni kommer till den HÄR! Använd koden “Janni20” så får ni 20% rabatt, och koden gäller en vecka from idag. HÄR hittar ni mina favoriter från hemsidan! Happy shopping babes! Ha en fin kväll, puss <3

//Hey loves! Here’s a new haul, with Jon as a commentator. ;-) You guys seemed to like it so much last time, so we just had to do it again haha! I’m doing this haul together with Na-Kd again, and I really like what they have. Trendy, pretty and the clothes always fit. I’m showing six different outfits, and instead of just trying one piece at a time I put together outfits. Hope you like it! :-) You will find links to all the pieces under the youtube-video, and you’ll get to it HERE! Use the code “Janni20” for 20% off, and the code is valid for one week from today. HERE you’ll find my favorite pieces from the website! Happy shopping babes! Have a great night, hugs <3

In collaboration with Na-Kd.

11 reaktioner på “NA-KD TRY ON HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.