POLAROID

My new favorite baby – polaroid camera!

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår prima! Jon vaknade precis på soffan, haha! Vi kollade film igår och han deckade totalt, han var omöjlig att väcka igårkväll så jag lämnade honom där haha! Han hade inte sovit så mycket senaste nätterna så jag förstår honom. Jag gick en långpromenad och har ätit frukost framför nyhetsmorgon. Bästa starten på dagen! Här är min nya favoritkamera, jag fick den i födelsedagspresent av Jon och har väl precis börjat använda den. När man fotar så mycket som jag gör varje dag är det extra kul att kunna “ta” på bilderna och inte bara ha dom i datorn. Planen är att göra ett litet album från sommaren, så jag ska försöka fota massor. :-) Nu – hjälpa Benni att göra juice i juicemaskinen! PUSS <3

//Hey loves! How are you? :-) I feel great! Jon just woke up on the couch, haha! We watched a movie last night and he totally passed out, it was impossible to wake him up last night so I left him there haha! He hasn’t slept that much the last few nights so I understand him. I went for a long walk and had breakfast in front of the morning news. The best way to start the day! Here’s my new favorite camera, I got it as a birthday gift from Jon and I just started using it. When you shoot so many photos like I do every day it’s extra fun to be able to “hold” the photos and not just have them in the computer. My plan is to make an album from the summer, so I’m gonna try to shoot a lot. :-) Now – help Benni to make juice in the juice machine! HUGS <3

20 reaktioner på “POLAROID”

Leave a Reply

Your email address will not be published.