SUNRISE MOMENTS

This mornings mission – shoot the car and new bags for Douchebags!

Hej babes! Det här fotade vi imorse… Jons nya bil!! Herregud alltså, den är helt galen haha! Självklart släppte dom nya väskor på Douchebags i samma print idag, så vi var ute och fotade massor imorse. Jag fick vara fotografen, och det var faktiskt riktigt kul. :-) Jag brukar ju oftast stå framför kameran och inte bakom, men jag gillar verkligen att fota. Speciellt när soluppgången är såhär fin… Ljuset i Marbella – magi! Idag har vi mest hängt hemma faktiskt, det var en tidig morgon så vi har varit lite slitna. Jag gick ut på en promenad på eftermiddagen för att komma ut och röra på mig en sväng, men det kändes som det var typ 50 grader ute. Det har blivit så otroligt varmt här senaste dagarna. Nu har vi precis ätit grillmiddag och kommer sitta ute och njuta av vädret, dagarna är för varma men kvällarna är perfekta. :-) Ha en fin kväll, massa kärlek <3

//Hey babes! This is what we shot this morning… Jon’s new car!! Oh my, it’s just insane haha! Of course they released new bags at Douchebags in the same print today, so we went out to shoot a lot of things this morning. I acted as the photographer, and it was actually really fun. :-) I usually stand in front of the camera and not behind, but I really enjoy taking photos. Especially when the sunrise is this pretty… The light in Marbella – magical! Today we’ve mostly hung out at home actually, it was an early morning so we’ve been a bit tired. I went out for a walk this afternoon to move around a bit, but it felt like it was like 50 degrees outside. It’s been so incredibly warm here the last few days. We just had barbecue dinner and will just sit outside and enjoy the weather, the days are too warm but the nights are perfect. :-) Have a great night, lots of love <3

10 reaktioner på “SUNRISE MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.