MINTY

Stone Cold Fox set/ Gucci bag (in red here!)/ Superga shoes (here!) – adlinks

God morgon babes! <3 Idag sov vi ut allihopa, vaknade efter 9. Så skönt! :-) Vi har massa vänner här nu så vi satt uppe och snackade till sent, så det var skönt att sova haha! Jag ska snart ta en promenad upp till pappa och säga hej då till mina småbröder som åker till Sverige idag… Kommer sakna dom så mycket! Efter det har vi ingen riktig plan faktiskt. Här kommer en look ni är många som frågat efter, vi hittade ju en matchande bakgrund som jag bara kände “här måste vi fota”, haha! Tillsammans med rosa och gult kände jag mig som en riktig smällkaramell. ;-) Hörs lite senare babes, PUSS <3

//Good morning babes! <3 We all slept in today, woke up after 9. Felt so good! :-) We have lots of friends here now so we sat and talked until late last night, so it was nice to get some sleep haha! I will soon go for a walk up to my dad and say bye to my brothers that will leave to Sweden today… Will miss them so much! After that we don’t really have a plan. Here’s a look that many of you asked about, we found a matching background and I just felt “we have to shoot here”, haha” Together with pink and yellow I felt like a bag of candy. ;-) Talk later babes, HUGS <3

17 reaktioner på “MINTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.