WALLS

Some of my latest looks – with walls as a backdrop…

Hej babes! Idag har dagen sprungit förbi, som vanligt haha! Vi har hängt hemma, fotat med en ny kamera som Jon provar och varit nere och kollat butiker. Hittade inget jag ville ha dock, men det var mysigt att strosa runt i lite affärer. :-) Vi kom precis hem efter en sista plåtning, vi är ett gäng på typ 8 pers här nu så det är fullt hus haha! Väldigt mysigt tycker jag, speciellt när man har ett stort hus. Vi har ju fotat massor senaste dagarna, och jag kollade tillbaka på några av mina senaste looks. Är jag lite besatt av olika väggar? Haha! Måste börja variera mig lite, men jag tycker ju att det blir så fint och outfitsen visas så bra. ;-) Vi har fotat lite annat idag så det får ni se i dagarna! Nu – te och redigera. PUSS <3

//Hey babes! This day flew by, as usual haha! We’ve been at home, shot with a new camera Jon is trying and then we’ve been down to some stores to check it out. I didn’t find anything I wanted though, but it was nice to stroll around and see some stores. :-) We just got back from the last photoshoot, we’re like 8 people here now so it’s a full house haha! I like that a lot, especially when you have a big house. We’ve shot a lot of photos lately, and I looked back at some of my latest looks. Obsessing over different walls much? Haha! I have to start vary a bit, but I just think it looks so nice and it shows the outfits so good. ;-) We’ve shot some other things today so you’ll get to see that in the upcoming days! Now – tea and editing. HUGS <3

10 reaktioner på “WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.