GEORGE THE ROLLS

Our new ride – George the Rolls!

God morgon hjärtan! Vet ni vad vi gjorde inatt? Vi sov utomhus, haha! Jag sov på poolsängen och killarna sov på flytleksakerna. Så sjukt roligt! Jag sov som en stock, vaknade några gånger av att det faktiskt var lite kallt men annars sov jag supergott. :-) Vaknade vid typ 07.30 och gick ut på en promenad. Här är Jons nya bil, jag visade ju lite bilder på den innan. Galen och otroligt skön att åka i. Jons tidigare bilar har ju inte riktigt varit så bekväma, men den här kan man åka långt i. ;-) Vi var tvungna att ta en sån här bild, vi brukar göra det haha! Planen för dagen är inte så många, kanske sola lite och bara hänga. Min tjejkompis Klara kommer ikväll också så det ska bli supermysigt!! Hörs senare, PUSS <3

//Good morning loves! Do you know what we did last night? We slept outside, haha! I slept at the pool bed and the guys slept on the floaties. So much fun! I slept like a baby, woke up a few times and it was actually pretty cold but other than that I slept so well. :-) Woke up around 07.30 and went out for a walk. Here’s Jon’s new car, I showed some pictures of it before. Crazy and so comfy to ride in. Jon’s previous cars haven’t really been that comfortable, but this one is nice to drive far in. ;-) We just had to take a picture like this, we usually do that haha! The plans for the day is not that much, maybe tan a bit and just hang out. My friend Klara will arrive here tonight so that will be amazing!! Talk later, HUGS <3

11 reaktioner på “GEORGE THE ROLLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.