BARBECUE NIGHT

Last nights dinner – a mix of everything! :-)

God morgon hjärtan! Här är gårdagens middag. Drömmen! Klara kom hit så vi hade handlat massa gott som vi grillade, och det bästa av allt är ju såklart alla grejer man har till. Olika sallader, såser och sånt. :-) Vi köpte en burrata som jag smetade över tomater och toppade med färsk basilika, olja och kryddor. Seriöst, finns det någon bättre maträtt? Tror inte det haha! Supermysig kväll med en varsin raspberry mojito som Jessica lagade här hemma. Älskar såna kvällar! :-) Nu ska vi lägga oss vid poolen en stund, jag har inte solat på evigheter så det är dags. Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning loves! Here’s last nights dinner. The dream! Klara arrived so we bought lots of food that we barbecued, and the best of all is of course all the things you have with it. Different salads, sauces and stuff like that. :-) We bought a burrata that I just spread out over tomatoes and added fresh basil, oil and spices. Seriously, is there a better dish? I don’t think so haha! Super cozy night with a raspberry mojito each that Jessica made. Love those kind of nights! :-) Now we’re gonna chill by the pool for a while, I haven’t tanned in forever so it’s time. Talk later, lots of love <3

12 reaktioner på “BARBECUE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.