DINNER DATES

Last nights dinner with friends – dream house!!!

Hej hjärtan! Här åt vi middag igår, våra vänner som bor här har flyttat in i ett nytt hus ganska nyligen och WOW. Drömmen. Ser ni hängstolarna? Hade inte bangat att dricka morgonkaffet eller kvällstet där. ;-) Vi åt massa gott från Delish (tror jag att det var) och sen avslutade vi med en acai-bowl till efterrätt. Dom var frysta så det smakade typ som acai-glass, mycket gott! Vi hade en supermysig kväll, som alltid när vi hänger. Nu sitter jag med pappa och kollar tv, vi körde Jon till flygplatsen tidigare idag så det är familjehäng ikväll. Jon kommer tillbaka söndag morgon igen så han är bara borta en kortis. :-) Vad ska ni hitta på i helgen? Ha en fin kväll babes, massa kärlek <3

//Hey loves! This is where we had dinner last night, our friends here recently moved in to a new house and WOW. The dream. Can you see the hanging chairs? Wouldn’t say no to having my morning coffee or night tea there. ;-) We ate lots of good food from Delish (I think it was) and then we finished with an acai-bowl for dessert. They were frozen so it almost tasted like acai-ice cream, so tasty! We had a super cozy night, as always when we hang out. Now I’m just taking it easy with my dad and watching tv, we drove Jon to the airport earlier today so it’s family time tonight. Jon will be back sunday morning again so he’s just away for a short trip. :-) What are you guys doing this weekend? Have a great night babes, lots of love <3

11 reaktioner på “DINNER DATES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.