FLOWER DRESS

Anna + Nina earrings/ Lovers + Friends dress (here!) – adlink

Hej hjärtan! Förlåt för utebliven bloggning igårkväll, jag passade på att hänga så mycket jag kunde med Klara och sen bar det av på middag hemma hos några vänner. Vi kom hem sent så jag krashade rakt i sängen, haha! Det var kul att klä upp sig lite, sminka mig och ta på mig en klänning även om vi bara skulle över på en skön middag. När jag bara hänger hemma blir det oftast några slappa shorts och en tisha eller någon sliten jumpsuit. ;-) Den här klänningen älskar jag, gillar skärningen i halsen och längden med slitsen. Kommer bli perfekt på Formentera/Ibiza, vi åker förhoppningsvis dit i början på nästa vecka. Vi måste kolla vindarna då vi kommer åka båten dit och vi vill helst inte ha det så vågigt på vägen över, haha! Nu – mail-race och sen pool! PUSS <3

//Hey loves! Sorry for no blogging last night, I took the chance to hang out as much as I could with Klara and then we went straight for dinner at a friends place. We got back home late so I crashed straight in bed, haha! It was fun to dress up a bit, put make up on and a dress even if we were just heading over for a chill dinner. When I’m just hanging out at home I usually wear a pair of comfy shorts and a tee or a worn out jumpsuit. ;-) I love this dress, I really like the cut in the neck and the length with the slit. Will be perfect in Formentera/Ibiza, hopefully we’re going there beginning of next week. We have to check the winds before since we’re going there with the boat and we prefer to have a smooth ride over, haha! Now – email race and then pool! HUGS <3

17 reaktioner på “FLOWER DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.