PINK SUEDE

New sneakers – from Buscemi.

Hej hjärtan! Jag sov hemma hos pappa inatt så jag kom hem nyss och ska byta om, vi ska iväg till en ny beach club som öppnat för lunch. :-) Det ska bli härligt! Jag hade helst haft på mig mina nya sneakers, men jag tror det blir sandaler haha! Hur söta är dom? En liten rosett och hänglås bak. Jag har kollat på Buscemis skor så länge så nu var det dags att slå till. Tror dom kommer passa perfekt till jeans, shorts eller klänning. Vi har ju problem när det kommer till skor i min familj, morfar startade skobutik, min mamma har tagit över den nu och min moster har en skobutik i Göteborg så det ligger i släkten. ;-) Jag har alldeles för många skor men jag tycker fortfarande att man aldrig kan ha tillräckligt många haha! Nu – ta en dusch och byta om. Ha en fin lördag, puss och kram <3

//Hey loves! I slept at my dad’s place last night so I just got back home and will change clothes, we’re heading to a new beach club that just opened for lunch. :-) It will be nice! I would love to wear my new sneakers, but I think I will end up with sandals haha! How cute are they? A little bow and padlocks in the back. I’ve been looking at Buscemi’s shoes for so long so it was time to get a pair. I think they will look great with jeans, shorts or dresses. We have a problem when it comes to shoes in my family, my grandpa started a shoe store, my mom now runs it and my aunt has a shoe store in Gothenburg so we have it in the family. ;-) I have way too many shoes already but I still think you can never have enough haha! Now – take a shower and get changed. Have a great saturday, kisses and hugs <3

24 reaktioner på “PINK SUEDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.