KIMONO PERFECTION

Anna + Nina earrings/ Nelly dress (here!) and shoes (here!)/ Chanel bag

Hej babes! Känner ni igen bilderna? :-) Jag har helt glömt bort att lägga upp dom, jag fixade bilden till min nya header (som ni är många som kommenterar, det var på tiden att byta haha!) och sen glömde jag bort resten av dom. Vi fick helt magiskt ljus den kvällen… Den här klänningen har jag haft både på kvällen och dagen, på dagen är den skön att ha över bikinin till ett par sandaler och på kvällen med klackar som ovan. Älskar färgen på den och de vida ärmarna. Jag har precis duschat, gjort hårinpackning och smörjt in hela kroppen. Ska göra en ansiktsmask nu och sen är jag en ny människa, det bästa som finns att göra på söndagar. :-) Hoppas ni haft en mysig helg så hörs vi imorgon. Massa kärlek <3

//Hey babes! Do you recognize these pictures? :-) I totally forgot to post them, I edited the picture for my new header (that many of you have commented about, it was about time to change haha!) and then I forgot the rest of them. We got some magical light that night… I’ve been wearing this dress for both night and day, in the day it’s nice to wear over a bikini with a pair of sandals and at night with heels as above. I love the color of it and the wide arms. I just had a shower, did a hair mask and put body lotion all over. Will do a face mask now and then I’m a new person, the best thing to do on sundays. :-) Hope you’ve had a nice weekend and I’ll talk to you tomorrow. Lots of love <3

20 reaktioner på “KIMONO PERFECTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.