GREEN FLOWERS

Na-Kd dress (here!) – adlink/ Anklet from Mauritius 

Hej babes! Har ni haft en fin dag? :-) Det har jag, en väldigt lugn dag som bara sprang iväg. Vi jobbade på morgonen och sen la vi oss vid poolen en stund, men efter typ 20 minuter höll vi på att dö av varmeslag så Jon och jag sa typ i mun på varandra “ska vi åka och ta en massage”. Great minds think alike. ;-) Vi åkte och fick en timmes massage och oh my, det var skönt. Efter det hade vi lite vänner över och nu har vi precis ätit middag, jag sitter ute på terassen i skuggan och skriver det här. Favoritplatsen! Den här klänningen måste vi snacka lite om, det har blivit min go-to klänning, perfekt att dra på sig till typ vilket tillfälle som helst. Fin färg, sval och skön och den funkar till både beach och middag. Älskar såna plagg! :-) Nu – njuta en stund här ute och försöka få killarna att spela kort med mig! PUSS <3

//Hey babes! Did you have a nice day? :-) I had, a very calm day that just flew by. We worked in the morning and then we lay down by the pool for a while, but after like 20 minutes we almost died from heat so Jon and I said almost at the exact same time “should we go for a massage”. Great minds think alike. ;-) We went for a one hour massage and oh my, it was nice. After that we had some friends over and now we just finished dinner, I’m at the terrace in the shade writing this. The favorite spot! We have to talk a bit about this dress, it’s my go-to dress, perfect to wear for almost any occasion. Nice color, light material and it works for both the beach and dinner. Love pieces like that! :-) Now – enjoy this outside area for a while and try to get to boys to play some cards with me! HUGS <3

 

14 reaktioner på “GREEN FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.