TROPICAL VIBES

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. top here! and bottoms here!/ 10. here!  – adlinks

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår toppen, jag hade ont i halsen hela förra veckan så jag har inte tränat annat än lite promenader. Vet inte om det var pga ACn men jag har sovit med det den sista månaden så jag vet inte riktigt… Haha! Idag blir det träning iallafall, så galet peppad på att komma tillbaka efter en veckas break. :-) Ovan är några favoriter just nu, älskar färgkombinationerna. Får lite tropiska vibbar, precis som jag gillar. Jag har faktiskt den gröna silkes-kappan men jag har inte använt den ännu, så den ska jag bära snart. Så fint ihop med rosa, och gult, och nude haha! Hoppas ni får en fin måndag så hörs vi senare, massa kärlek <3

//Hey loves! How are you? :-) I feel great, I had a sore throat all last week so I haven’t done any workouts except some walking. Don’t know if it was because of the AC but I’ve been sleeping with AC for the last month so I’m not sure… Haha! Today it’s workout time anyhow, so excited to get back to it after a week break. :-) Above are some of my favorites right now, I love the color combinations. I get some tropical vibes, just as I like it. I actually have the green silk jacket but I haven’t used it yet, have to wear it soon. Looks so pretty together with pink, and yellow, and nude haha! Hope you’re having a great monday and I’ll talk to you later, lots of love <3

7 reaktioner på “TROPICAL VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.