COLD OATMEAL W APPLE & PB

Breakfast this morning, cold oatmeal topped with flax seeds, apples and peanut butter!

God morgon babes! Det här har jag precis fått i mig, mums! :-) Eftersom det är så varmt här vill jag äta kallt på morgonen, men jag tycker samtidigt att gröt ger så bra energi under dagen och man är mätt länge. Jag har börjat göra gröt på kvällen som jag ställer in i kylen under natten, så på morgonen är det klart. Skönt att slippa laga nåt på morgonen, haha! Jag gör en portion med en skopa proteinpulver i, lägger plast över och låter den stå i kylen i några timmar. Idag toppade jag med linfrön, äpple och jordnötssmör – riktigt bra kombo! Hett tips till er. :-) Snart ska vi dra till La Canada, shoppingcentret här, och köpa på oss lite saker inför båtresan. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I just ate this, yum! :-) Since it’s so hot here I want to eat something cold in the morning, but I think oatmeal gives the best energy throughout the day and you feel full for long. I’ve started to make my oatmeal at night and then I just put it in the fridge during the night, so it’s ready in the morning. Nice to skip cooking in the morning, haha! I make one portion with a scoop of protein powder, cover it and leave it in the fridge for a few hours. Today I topped it with flax seeds, apple and peanut butter – such a nice combo! Great tip to you guys. :-) We’re soon heading over to La Canada, the shopping center here, to buy some stuff for the boat trip. Talk later, HUGS <3

12 reaktioner på “COLD OATMEAL W APPLE & PB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.