INSTA LATELY

My latest pics on IG – follow me at @jannid

God morgon hjärtan! Den här veckan är en sån paus-vecka, jag trodde nämligen att vi skulle vara på Formentera nu… Haha! Vi har tömt kylen, typ packat väskorna och är stand by. ;-) Vi skulle åkt i söndags/måndags men det har varit så blåsigt och vågigt ute på vattnet så vi har inte kunnat åka. Jag är typ redan på Formentera i mitt huvud, så livet känns som om det är pausat just nu haha! Nu ser det ut som att vindarna lägger sig på fredag så förhoppningsvis kommer vi iväg då! Ovan är några av mina senaste bilder på IG, jag har börjat använda mobilen en hel del och jag älskar det, men inte Jon. Han vill helst fota med någon superkamera men ibland tycker jag mobilen gör jobbet. ;-) Håller ni med? PUSS <3

//Good morning loves! This week is a paus-week, I actually thought we would be at Formentera now… Haha! We’ve emptied the fridge, almost packed our bags and we’re stand by. ;-) We planned to leave sunday/monday but it’s been so windy and wavy on the water so we haven’t been able to go. My head is already in Formentera, so it feels like life is on pause right now haha! It looks like the wind is slowing down this friday so hopefully we will leave then! Above are some of my latest photos on IG, I’ve started to use the phone camera a lot and I love it, but Jon doesn’t. He prefers to shoot with a super camera but sometimes I think the phone does the job. ;-) Do you agree? HUGS <3

20 reaktioner på “INSTA LATELY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.