SIMPLE DAYS

Today’s comfy look – top from By Malina, Shoes from Superga and Levis shorts underneath!

Här kommer dagens sköna look, en stor skjorta och sneakers. Känner att jag inte hinner med bloggen konstigt nog, även fast vi typ inte gör så mycket. Vi flänger runt, åker från en grej till en annan och helt plötsligt har solen gått ner. Glömmer bort att ta med kameran för vi ska bara vara borta i någon timme, men det slutar med flera timmar. ;-) Imorgon drar vi iallafall ut med båten, så då jäklar blir det härligt material här haha! Jag åkte faktiskt och färgade fransar och bryn idag, lite läskigt att gå till någon ny men hon var så duktig så. :-) Känns skönt att ha det gjort, mina blir alltid så solblekta. Efter det åkte vi och storhandlade mat till båten och sen fixade vi i båten, och efter det åkte vi och kollade på ett hus som vi fastnade vid i några timmar. Så – det var min dag. Nu ska jag packa, har inte ens börjat med det… Hörs imorgon, PUSS <3

//Here’s today’s comfy look, a big shirt and sneakers. I feel that I don’t have time with the blog weirdly enough, even though we don’t do too much. We’re just going around, from one thing to another and all of a sudden the sun is gone. I always forget to bring the camera because we’re just heading out for an hour, but it always ends up with several hours. ;-) We’re heading out with the boat tomorrow, so be prepared for lots of pictures here haha! I actually went and got my eyebrows and eyelashes tinted today, a bit scary to go to a new person but she was really good. :-) Feels nice to have it done, mine are always getting so bleached by the sun. After that we did a major grocery shopping for the boat and then we just organised in the boat, after that we went to a house to check it out and ended up there for a few hours. So – that was my day. Now I have to start packing, I haven’t even started yet… Talk tomorrow, HUGS <3

11 reaktioner på “SIMPLE DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.