YEEZY BOOST

Another pair of new shoes, a gift from Jon! <3

Hej hjärtan! Jag har precis tagit en dusch, fotat dom här bilderna och satt mig vid datorn. Körde ett träningspass nu på morgonen med Benni, det ser ut som om vi kommer iväg med båten imorgon så det var skönt att få köra ett pass till på land. ;-) Igår fick jag en present av Jon, ett par nya skor!! Såg det som ett sign, han tycker inte att jag har för mycket skor ännu haha! Jon har flera par Yeezy’s och han har alltid sagt att det är de skönaste skorna någonsin så jag blev så glad och överraskad när han hade beställt ett par till mig. Nu fattar jag grejen, känns som man går på moln. Risky med den supervita färgen, men saker är till för att användas så jag ska försöka att inte tänka så. Pedanten i mig som hatar smuts och fläckar… ;-) Nu – lunch och sen handla mat till båten! PUSS <3

//Hey loves! I just had a shower, shot these pictures and sat down by my computer. Did a workout this morning with Benni, it looks like we can leave tomorrow with the boat so it was nice to do one last workout on land. ;-) I got a gift from Jon yesterday, a new pair of shoes!! I saw it as a sign, he doesn’t think I have too many pairs of shoes yet haha! Jon have several pairs of Yeezy’s and he always says that it’s the most comfortable shoe there is so I got so happy and surprised when he ordered a pair for me. Now I get it, it feels like you’re walking on clouds. Risky with the super white color, but things are made to be used so I’m gonna try not to think like that. The person in me that hates dirt and spots… ;-) Now – lunch and then grocery shopping for the boat! HUGS <3

23 reaktioner på “YEEZY BOOST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.