BOAT LIFE

Time for a new adventure – boat ride to Formentera!

Hej hjärtan! Nu är båten redo och vi ska precis lägga loss. Vi har packat, städat och fixat hela morgonen så nu är vi SÅ redo. Vi kommer vara på havet i lite mer än 24 timmar nu, med ett stopp för att tanka. :-) Jag älskar det, bara vatten överallt, typ ingen mottagning på telefonen och man kan bara njuta eller sova. Förra året sov jag typ 18 timmar, så man kan ju lugnt säga att jag blir trött av att åka båt haha! Här är några bilder från förra årets resa, som jag sagt innan så var det en av mina bästa resor i mitt liv. Har längtat efter det här i ett helt år – och nu är det dags. :-) Hörs när vi kommer fram och ska tanka, vilket borde vara ikväll någon gång. PUSS <3

//Hey loves! The boat is ready and we’re just about to leave the port. We’ve been packing, cleaning and organised all morning so we are SO ready. We’ll be out at sea for almost 24 hours now, with one stop to fuel up. :-) I love that, just water everywhere, almost no signal on the phone and you can only enjoy or sleep. I think I slept for 18 hours last year, so I can easily say that I get tired by being on a boat haha! Here are some pics from last years trip, as I’ve said before it was one of the best trips of my life. I’ve been longing for this for an entire year – and now it’s time. :-) Talk to you when we arrive to the gas station, which should be tonight some time. HUGS <3

21 reaktioner på “BOAT LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.