MORNING SHOWER

This morning shower – on the back of the boat <3 Wearing a Chiquelle Swimwear suit.

Good morgon från båten! Jag vaknade vid 6, det var riktigt skumpigt så jag gick upp och la mig ute och somnade om en stund. Väldigt skönt! Fick se en magisk soluppgång också, jag bara njöt av utsikten och somnade igen. När resten vaknade så körde vi morgonsim till en boj och tillbaka, byter ut morgonpromenaden mot simning. ;-) Väldigt skönt! Tog en dusch på badbryggan efter det och nu känner jag mig som en ny människa. Vi ska nog flytta båten till ett annat ställe snart, hoppas på lite mindre vågor och lite turkosare vatten, haha! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning from the boat! I woke up at 6, it was pretty wavy so I went to lay down outside and fell back asleep for a while. So nice! Got to see a magical sunrise too, I just enjoyed the view and fell back asleep again. When the rest woke up we did a morning swim to a buoy and then back again, I’m swapping my morning walk for a swim. ;-) Felt so good! Had a shower on the back of the boat after that and now I feel like a new person. We’re thinking about moving the boat to another place soon, I’m hoping for less waves and a bit more turquoise water, haha! Talk later, HUGS <3

48 reaktioner på “MORNING SHOWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.