PINK FLAMINGO

Today’s activity – floating around on a pink flamingo!

Alltså den här dagen <3! Vi har bara myst, badat, ätit gott och hängt. Vi flyttade båten till ett annat ställe över dagen, vääldigt turkost vatten och superfint. Jag hittade vår gamla flamingo som vi hade tagit med oss för förra årets båtresa, så den blåste jag upp och flöt iväg på. Benni fick komma och rädda mig efter ett tag dock, jag flöt iväg för långt haha! Jag blev sugen på att dra in till stranden och spana in den, så vi simmade faktiskt in och gick runt på den kritvita sanden. Jag kan fortfarande inte förstå att det här är i Europa… Känns galet! Vi har precis kommit tillbaka till samma ställe vi sov på igår, vi grillade när vi kom fram och nu går solen precis ner. Jag njuter av varje sekund! Hoppas ni haft en fin söndag också, massa kärlek <3

//Oh my this day <3! We’ve just chilled, been in the water, had good food and hung out. We moved the boat to another place for the day, veeery turquoise water and super pretty. I found our old flamingo we brought for last years trip, so I gave it some air and floated away on it. Benni had to rescue me after a while though, I went away too far haha! I wanted to check out the beach so we actually swam in and walked around in the white sand. I still can’t believe that this is in Europe… Feels crazy! We just got back to the same spot as we slept at yesterday, we did some barbecue when we arrived and the sun is just setting. I enjoy every second! Hope you’ve had a nice sunday too, lots of love <3 

22 reaktioner på “PINK FLAMINGO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.