FRESHLY BAKED

Freshly baked bread and chocolate croissants for breakfast <3

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår som en prinsessa, sov hela natten och vaknade till ett nästan helt stilla vatten. Äntligen vände vindarna, så hoppas det håller sig till det här nu. :-) Jag satt och kollade nyhetsmorgon med kaffe i handen när en tjej kom åkandes i en gummijolle med färskt bröd och croissants. Vi köpte lite olika och nu sitter vi här bak på båten och har precis ätit. Båtlivet i mitt hjärta! Det finns inget ställe på jorden jag mår bättre på. Tack livet för att jag får uppleva det här! Nu ska vi antingen köra ett träningspass eller åka in till stranden, vi får se. :-) PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel like a princess, I slept all night and woke up to an almost flat water. The wind finally turned around, so I hope it will continue being like this. :-) I sat outside and watched the morning news with a coffee in my hand when a girl came in a dinghy with fresh bread and croissants. We bought some different things and now we’re sitting on the back of the boat and just ate. Boat life in my heart! There’s no place in the world where I feel better. Thanks life for letting me experience this! Now we’re either gonna do a workout or go in to the beach, we’ll see. :-) HUGS <3

17 reaktioner på “FRESHLY BAKED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.