BEACH OUTFIT

1. here!/ 2. top here! bottom here!/ 3. here!/ 4. top here! bottom here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. top here! bottom here!/ 9. here!/ 10. here!  – contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår toppen, det första jag tar på mig när jag vaknar är en baddräkt eller bikini så då är det svårt att klaga. ;-) Det är allt jag har på mig nu när vi är här, så det blir svårt att fota outfits haha! Jag med mig massa söta sommarklänningar också så när vi åker in till land och jag “måste” ha kläder på mig blir det mer outfits. ;-) Eftersom det är sommar och jag lever i badkläder så kommer här lite inspiration till det, jag får typ inte nog av badkläder. Jag köper så otroligt många nya varje år, haha! Jag har en hel låda i både Monaco och Marbella fyllda med bikinis, men det är ju så kul. Ovan är mina favoriter just nu, jag är helt hooked på söta baddräkter… Happy shopping! PUSS <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, the first thing I put on when I wake up is a swimsuit or bikini so it is hard to complain. ;-) It’s all I wear now when we’re here, so it’s hard to shoot outfits haha! I brought lots of cute summer dresses too so when we’re going in to land and I “have” to wear clothes I will post more outfits. ;-) Since it’s summer and I live in swimwear now I wanted to share some inspiration for that, I can’t get enough of swimwear. I buy so many new ones every year, haha! I have a full drawer in both Monaco and Marbella filled with bikinis, but it’s just so fun. Above are my favorites right now, I’m totally hooked on cute swimsuits… Happy shopping! HUGS <3

9 reaktioner på “BEACH OUTFIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.