WHITE ON WHITE

LoveShackFancy top (here!) and skirt (here!) -adlinks/ Made By Wave bag/ Manebi shoes

Jag fortsatte på spåret vitt på vitt idag, haha! Vi åkte in till stan och strosade runt och lunchade, det var så härligt att få gå runt lite och bara kolla på grejer. En sak som var lite sjuk däremot, det gungade så mycket för oss när vi gick på stan. Det kändes som vi fortfarande var på båten, nu är kroppen van vid båt så nu blir jag “landsjuk” istället för sjösjuk. ;-) Anyway, tillbaka till outfiten! Jag älskar det här setet, så himla gulligt på sommaren. Funkar till espadrillos, sandaler och klackar! Kommer nog hinna ha på mig den här outfiten flera gånger i sommar. :-) Nu har vi bytt ställe med båten och det här stället är nog favoriten. Ska försöka fota lite imorgon och visa er! Hoppas ni har en fin kväll, puss och kram <3

I continued with white on white today, haha! We went to town and strolled around and had lunch, it was so nice to walk around a bit and just look at things. One thing that was a bit crazy though, it felt like it was wavy when we walked around. It felt like we were still on the boat, our bodies are used to boats now so I get “land-sick” instead of seasick. ;-) Anyway, back to the outfit! I love this set, so cute during summer. Works great together with espadrilles, sandals or heels! Will probably wear this outfit several times this summer. :-) We just changed location with the boat and this place is probably my favorite. Will try to shoot some photos here tomorrow so I can show you! Hope you’re having a great night, kisses and hugs <3

24 reaktioner på “WHITE ON WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.