IBIZA LUNCH SPOT

Our lunch spot – Es Noray in Ibiza port!

Vi unnade oss en god lunch när vi åkte in till Ibiza, det var första gången vi åt någon annanstans än på båten så det var gott haha! Vi åt bröd, aiolo och oliver till lite förrätt och sen åt jag grillad lax med grönsaker. Jon beställde både pizza och lamm, alltid två rätter… ;-) Vi avslutade med kaffe och pappa fick en efterlängtad cheesecake. Supergod mat och bra service, det gick fort att få in maten och det var väldigt fräscht! :-) Vi kom precis fram till Formentera, vi har försökt boka en plats i hamnen för en natt sedan vi kom hit så idag satte jag oss på väntelistan och dom ringde för en timme sedan och sa att det var en sista minuten avbokning, så vi la precis till och ska byta om och gå ut och äta middag. Härligt! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//We treated ourselves with a nice lunch when we went to Ibiza, it was the first time we ate somewhere else than on the boat so it was good haha! We had bread, aioli and olives as a starter and then I had a grilled salmon with veggies. Jon ordered both pizza and lamb, always two dishes… ;-) We finished with coffee and my dad got a cheesecake that he’d been craving. Super nice food and good service, we got the food quickly and it was very fresh! :-) We just arrived to Formentera, we’ve been trying to book a spot here in the port for a night since we arrived so I put us on the waiting list today and they called one hour ago and said it was a last minute cancelled booking, so we just arrived and will change and go out for dinner! So excited! Talk tomorrow, lots of love <3

12 reaktioner på “IBIZA LUNCH SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.