IBIZA TOWN

Snapshots from Ibiza Town – such a cute little spot!

Hello från Cartagena! Vi hade en superskön resa över, det var medvind hela vägen, soligt och inte vågigt alls som vi hade trott. :-) Nu ska vi ligga här med båten ikväll och så tänkte vi utforska stället imorgon, spännande! Vi hann ju med en sväng till Ibiza stad en dag och strosade runt. Jag älskar den lilla staden, så himla mysig och härlig. Det är en allmänt skön vibe där bara, lite flower power hippie. ;-) Det ska bli kul att se Cartagena imorgon, jag har ingen aning om hur det är här. Hoppas ni har en fin fredag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hello from Cartagena! We had a super nice ride over, it was tailwind all the way, sunny and not wavy at all as we thought it would be. :-) We’re gonna stay here with the boat tonight and we’re planning to explore this place tomorrow, exciting! We had time to pass by Ibiza town one day and just strolled around. I love that little town, so cozy and nice. It’s just a cool vibe there, a bit flower power hippie. ;-) It will be fun to see Cartagena tomorrow, I have no idea about how it is here. Hope you’re having a great friday and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

11 reaktioner på “IBIZA TOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.