SNACK TIME

Spanish snack time – coffee, churros and orange juice.

God morgon babes! Jag har precis ätit frukost efter min morgonprommis, jag åt en lite nyttigare frukost än det ovan. ;-) När vi var i Cartagena så satte vi oss ner för en fika, vet inte när vi gjorde det sist. Det händer sällan att vi tar oss tid att sitta och fika en timme, men gott var det! Vi beställde lite olika sötsaker, juice och kaffe. Benni sprang och köpte churros som man doppar i varm choklad, otroligt sockrigt men en eller två är gott till kaffet. :-) Nu ska jag svara på lite mail, försöka få med killarna på ett träningspass och sen packa klart. Flyget går ikväll vid 20 så vi har fortfarande hela dagen här! :-) Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! I just had breakfast after my morning walk, my breakfast was a bit more healthy than the one above today. ;-) When we were in Cartagena we sat down to have a snack, can’t remember last time we did that. It rarely happens that we put time on just sitting down to have coffee for an hour, but it was good! We ordered some different sweets, juice and coffee. Benni ran and bought churros that you dip in hot chocolate, super sugary but one or two with the coffee is nice. :-) Now I’m gonna answer some emails, try to get the guys to join me for a workout and then pack my bags. Our flight is at 8pm so we still have the entire day here! :-) Talk later, kisses and hugs <3

14 reaktioner på “SNACK TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.