SUNSET MOMENTS

One magical night in Ibiza – we found this amazing bay!

Nu är det dags för oss att lämna Spanien ett tag, så ledsen för det… Hade inte tackat nej till en till sån här kväll, det var en av våra sista kvällar på Ibiza. Vi hittade en liten vik där vi la ankare och stannade för natten, och jag tror nog att den här kvällen var den finaste under resan. :-) Vi grillade, lyssnade på musik och njöt av solnedgången. Det är inte mycket som slår det! Nu bär det av till Båstad och jag längtar ihjäl mig tills imorgon då jag får krama om min syster och kidsen. Åh vad jag ska leka med dom! Ha en fin kväll så hörs vi från Sverige imorgon, massa kärlek <3

//It’s time for us to leave Spain for a while, I’m so sad… Wouldn’t say no to another night like this, it was one of our last nights in Ibiza. We found this little bay where we anchored up and stayed for the night, and I think this was the best night of the trip. :-) We did barbecue, listened to music and enjoyed the sunset. Not much can beat that! Now we’re on our way to Båstad and I can’t wait for tomorrow when I get to hug my sister and the kids again. Oh my I’m gonna play with them so much! Have a great night and I’ll talk to you from Sweden tomorrow, lots of love <3

21 reaktioner på “SUNSET MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.