HOTEL BREAKFAST

Today’s breakfast spot – hotel in Båstad!

Halloj från Båstad! Vi kom fram otroligt sent igårkväll, vi landade vid 00.00 och sen väntade vi på vårt bagage i typ 1,5 timme. Det var 25 väskor som fattades ungefär, och ingen av våra väskor kom och det fanns inte en människa som jobbade för SAS på hela flygplatsen den tiden. Otroligt dåligt skött av SAS, jag som brukar älska deras flygbolag blev faktiskt riktigt besviken. Vi gav upp efter ett tag och lämnade Köpenhamn, så vi kom fram till hotellet vid 02.30 och somnade direkt. Någon ringde från SAS imorse så vi får se om väskorna kommer, det bröts mitt i samtalet och ingen ringde upp så vet inte riktigt status… Jag fick starta dagen med en god svensk frukost iallafall, så life is good. :-) Nu ska vi åka in mot stan och jag ska möta upp min syster och kidsen, wihoo! Hörs senare, puss och kram!

//Hello from Båstad! We arrived super late last night, we landed around 00.00 and then we waited for our luggage for about 1,5 hours. It was around 25 bags missing, and none of our bags arrived and there wasn’t a single person working for SAS there to ask at that time of the day. It was so badly handled by SAS, I usually love their airline but I actually got super disappointed. We gave up after a while and left Copenhagen, so we arrived to the hotel at 02.30 and fell asleep straight away. Someone called from SAS this morning so we’ll see if the bags will arrive, the call was ended in the middle of the call and no one called us again so I don’t really know the status… I got to start my day with a nice swedish breakfast at least, so life is good. :-) Now we’re on our way in to town and I’m gonna meet up my sister and the kids, wihoo! Talk later, kisses and hugs!

25 reaktioner på “HOTEL BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.