MARBELLA VLOG

One full day in Marbella – showing two different shoes from Tamaris! – collaboration!

Hej hjärtan! Äntligen dags för en ny vlogg, jag filmade vår sista dag i Marbella så ni får hänga med på en heldag. :-) Frukostrecept, outfits, mina favoriter när det kommer till skönhetsprodukter osv osv. :-) Jag gjorde filmen i samarbete med Tamaris som jag har jobbat med ett tag, så här visar jag upp två olika sneakers från deras nya kollektion. Rosa toner, det lilla extra och otroligt sköna! Kollektionen heter Fashletics by Tamaris, och ni hittar alla skor här! :-) Hoppas ni gillar videon, om allt gått enligt plan landar vi snart i New York! SÅ peppad! PUSS <3

//Hey babes! Finally time for a new vlog, I filmed our last day in Marbella so you get to follow me around for a full on day. :-) Breakfast recipe, outfits, my favorite beauty products etc etc. :-) I did this movie together with Tamaris that I’ve been working with for a while now, so here I’m showing two different sneakers from their new collection. Pink tones, that little extra and super comfy! The collection is called Fashletics by Tamaris, and you’ll find all the shoes here! Hope you like the video, if everything went as planned we’re soon landing in New York!  SO excited! HUGS <3

In collaboration with Tamaris.

13 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.