YOU GUYS <3

Some pictures with you guys yesterday – so much love! <3

God morgon från Köpenhamn! Vi åkte tidigt imorse och snart ska vi hoppa på flyget till New York! :-) Vilken dag vi hade igår… Så himla kul att träffa så många av er! Jag har aldrig tagit så många bilder/selfies som jag gjorde igår, det var helt underbart haha! Det är så roligt att träffa er och få ansikten på vilka som kikar in här varje dag. :-) Ni är bäst! Gårdagen då, vi kollade skidtävling som var mitt inne i stan i Båstad, käkade lunch på Pepe’s, kollade volleyboll-tävlingen och avslutade med middag och fest. Jag hann leka med mina små bebisar också (min systers barn) och det hade jag längtat efter. <3 Nu ska vi checka in och förhoppningsvis sova hela vägen till New York! Hörs ikväll, PUSS <3

//Good morning from Copenhagen! We left early this morning and will soon jump on the flight to New York! :-) What a day we had yesterday… It was so fun to meet so many of you! I’ve never been taking that many photos/selfies like I did yesterday, it was amazing haha! It’s so much fun to meet you guys and get a face on people who reads this every day. :-) You are the best! About yesterday, we watched a ski race in the middle of the town in Båstad, had lunch at Pepe’s, watched the volleyball competition and finished with dinner and party. I also had time to play with my babies (my sisters kids) and I’ve been missing that so much. <3 Now we’re gonna check in and hopefully I’ll sleep all the way to New York! Talk tonight, HUGS <3

16 reaktioner på “YOU GUYS <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.