THE HAMPTONS

Finally arrived to the Hamptons! <3 I’m wearing a Fame & Partners dress (here!) and Raye shoes (here!)

God morgon från Hamptons! Vi kom fram efter en skön resa över, allt gick smidigt så det var skönt. Äntligen fick jag krama om min underbara Natascha, och även Xenia! Så kul att hänga med mina ladies igen! <3 Vi bytte om direkt när vi kom fram och gjorde oss redo för middag och game night. Vi bor i ett magiskt hus här borta, jag ska fota lite så ni kan se. :-) Vi gick och la oss efter midnatt när vi från Europa hade försökt vårt bästa med jetlagen. Jag vaknade tidigt så nu sitter jag här helt själv och dricker kaffe. :-) Vet inte om jag har sagt det men jag är här med Revolve över helgen och vi har massor planerat, så jag är superpeppad! Hoppas ni har en fin fredag så hörs vi senare, puss <3

//Good morning from the Hamptons! We arrived after a nice trip over, everything went smooth. I finally got to hug my girl Natascha, and also Xenia! I’m so glad I get to hang out with my ladies again! <3 We changed straight after we arrived and got ready for dinner and game night. We stay in a magical house over here, I will shoot some photos so you can see. :-) We went to bed after midnight when all of us from Europe had struggled with jetlag for way too long. I woke up early so now I’m sitting here all alone having my morning coffee. :-) Don’t know if I told you guys but I’m here with Revolve for the weekend and we have lots of things planned, so I am super excited! Hope you’re having a great friday and I’ll talk to you later, hugs <3

22 reaktioner på “THE HAMPTONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.