SUNSET CRUISE

Girls and boats <3 Favorite things!

Hej hjärtan! Här är det fullt ös i vanlig ordning, har bara morgonen när jag kan sitta framför datorn haha! En av kvällarna åkte vi till en båt och hängde, njöt av solnedgången och hade det mysigt. Ni vet ju hur mycket jag älskar att hänga på en båt, jag blir så lugn av det. :-) Det var en magisk båt… Vi var där med FWRD och Haney som hade släppt sin nya kollektion, så vi alla hade på oss deras kläder och vi kände oss så fina. Massa ladies, en fin båt, fina kläder och solnedgång – kan inte bli bättre. :-) Idag har vi poolparty här i villan men jag tror folk kommer vara lite slitna efter festen igår, haha! Vi gick till nattklubben en sväng men drack inte så mycket så jag mår bra idag. Glad för det, haha! Nu blir det frukost och sen får vi se. PUSS <3

//Hey loves! It’s been hectic as usual, I only have the morning when I can sit in front of the computer haha! One of the nights we went to a boat to hang out, enjoyed the sunset and had a great time. You know how much I love being on a boat, I get so calm. :-) It was a magical boat… We were there together with FWRD and Haney that just released their new collection, so we all wore their clothes and felt pretty. Lots of ladies, a nice boat, nice clothes and sunset – can’t get better. :-) Today we have a pool party in the villa but I think some people might be tired after the party yesterday, haha! We went to the night club for a while but didn’t drink that much so I feel good today. Happy for that now, haha! Now we’re gonna have breakfast and then we’ll see. HUGS <3

13 reaktioner på “SUNSET CRUISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.