BREAKFAST GANG

Breakfast and coffee with my crew <3

God morgon hjärtan! Sista morgonen i The Hamptons, vilken resa det har varit… Wow! Det har varit extra kul för Natascha och Oscar har varit med, världens härligaste par. Jon och Oscar har exakt samma intressen och Natascha och jag är likadana. ;-) Varje morgon har vi möte här i köket, det innebär redigera bilder, fota, dricka kaffe och äta scrambled eggs med grönsaker och avokado. Samma varje morgon, haha! Jag vaknade precis och sitter helt ensam i köket, vi har några timmar kvar här innan vi åker tillbaka mot New York och flygplatsen. Ska laga lite frukost nu och njuta av våra sista timmar! Hörs innan vi flyger, puss och kram <3

//Good morning loves! The last morning in The Hamptons, what a trip it’s been… Wow! It’s been extra fun since Natascha and Oscar has been here, the best couple ever. Jon and Oscar have the exact same interests and Natascha and I are the same. ;-) We have a meeting here in the kitchen every morning, that means editing pictures, shoot photos, drink coffee and eat scrambled eggs with veggies and avocado. Same thing every morning, haha! I just woke up so I’m sitting all alone in the kitchen, we have a few hours left here before we’re heading back towards New York and the airport. Will cook some breakfast now and enjoy our last hours! Talk before the flight, kisses and hugs <3

14 reaktioner på “BREAKFAST GANG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.