BIKINI DAYS

Matching with my babe <3 Swimsuits from Tularosa.

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår prima, somnade tidigt (sittandes i soffan vid 21.30) och vaknade runt 7. Helt tvärtom jetlag mot vad den borde vara, haha! Skönt iallafall, jag fick komma upp till en stor kram från Livia. :-) Mysigt att vara i Sverige under sommaren, jag brukar aldrig vara här under sommaren så jag ska försöka njuta nu i två dagar. Vi kommer nog inte få hänga vid poolen som vi gjorde i Hamptons då vi bor inne i city när vi är här. Hade gärna hängt i den här myshörnan idag igen, det var så fint med en matta och kuddar ute i trädgården. Vi ska åka ut till min farmors landställe idag så vi kommer nog mysa en hel del idag, jag har inte varit där på flera år och vi brukade hänga där varje sommar när vi var yngre. Längtar! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, I fell asleep early (while sitting on the couch around 9.30 pm) and woke up at 7. My jetlag is the complete opposite from what it should be, haha! I prefer this though, I woke up and got a big hug from Livia. :-) Nice to be in Sweden during the summer, I usually never spend time here during summer so I will try to enjoy now for two days. We will probably not spend any time by the pool here as we did in the Hamptons since we stay in the city when we’re here. Would’ve loved to hang out in the cozy corner today again, it was so nice with a mat and pillows out in the garden. We’re heading out to my grandmas country house today so we will probably have a cozy time today as well, I haven’t been there in a few years and we used to hang out there every summer when we were younger. Can’t wait! Talk later, HUGS <3

16 reaktioner på “BIKINI DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.