DINNER SETTING

Our dinner setting one night in the Hamptons. <3

Såhär mysigt hade vi det en kväll i Hamptons. Hur gärna vill man inte ha det såhär varje kväll? Mitt mission just nu – hitta såna här lampor och sätta upp hemma. Tycker det ger en så mysig känsla! Vi åt asiatisk mat, hängde och hade en härlig kväll här en av kvällarna. Dom hade hyrt två villor och det här var den andra, superfina och mysiga båda två! Vi kom hem från farmors landställe för att tag sedan, vi var där och åt lunch, lekte och fikade. Det var så otroligt kul att komma tillbaka ut dit, helt klart ett favoritställe! <3 Nu blir det film och troligtvis sömn tidigt, jag har någon riktigt konstig jetlag… Hörs imorgon, PUSS <3

//This is how cozy one night was in the Hamptons. How much don’t you just want to have it like this every night? My mission right now – find lamps like this and put it at home. I think it gives such a cozy feeling! We had asian food, hung out and had a great night here one of the nights. They rented two villas and this was the other one, super pretty and cozy both of them! We recently got back home from my grandmas country house, we were there and had lunch, played with the kids and drank coffee. It was so much fun to get back out there, for sure one of my favorite spots! <3 Now we’re gonna watch a movie and probably fall asleep early, I have a super weird jetlag… Talk tomorrow, HUGS <3

14 reaktioner på “DINNER SETTING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.