Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:25 | July 27, 2017

DELIVERY DINNER

Foodora dinner – from Restaurang Underbar!

Efter en heldag på stan så var det magiskt att komma hem, beställa hem lite Foodora och bara äta med gänget. <3 Vi velade länge mellan olika restauranger, när det finns så många goda är det svårt att bestämma sig haha! Tillslut bestämde vi oss för libanesiskt och valde restaurangen Underbar, och det smakade underbart, hehe. ;-) Vi åt falafel, halloumi, hummus, potatis (min favorit!) och sallad osv. Det blev en stor beställning och allt kom på 25 minuter. Jag hade Valter till bordet och han ville smaka, men får inte det riktigt ännu. Imorgon bär det av till Norge och bröllop över helgen, så det ska bli supermysigt! Blir nog en film och chill i soffan ikväll bara, ladda för helgen. :-) Hoppas ni har en mysig kväll, massa kärlek <3

//After a long day in the city it was amazing to come home, order some Foodora and just eat with the team. <3 We couldn’t decide which restaurant we wanted to order from, when there’s so many good ones it’s hard to decide haha! After a while we decided for lebanese and chose the restaurant Underbar (which means wonderful), and it tasted wonderful, hehe. ;-) We had falafel, hummus, potatoes (my favorite!) and salad etc. It ended up to be a big order and everything arrived in 25 minutes. I had Valter next to me and he wanted to taste some, but he’s a bit too small so not yet. We’re heading to Norway tomorrow for a wedding, can’t wait! Tonight we’re just gonna watch a movie and chill on the couch, prepare for the weekend. :-) Hope you’re having a great night, lots of love <3


24 kommentarer24 kommentarer om “DELIVERY DINNER”

  Om det är ett samarbete/reklam för Foodora så ska det framgå genom reklamidentifiering.
  Foodora är kända för att samarbeta med influencers.
  Om det inte skulle vara samarbete/reklam så undrar man varför du skriver en reklamtext…

  Reply

  Jag vet precis hur reklamidentifiering fungerar och jag skriver alltid ut om det är ett samarbete, jag är alltid glad och stolt över mina samarbeten så jag försöker inte dölja någonting. Jag vet inte varför alla har blivit så otroligt på om det, det känns inte som om man kan skriva ett tips om något utan att få kommentarer om att det är sponsrat. Jag försöker underlätta så folk slipper fråga, exempelvis vad jag har på mig, vad restaurangen heter och vart vi bor på hotell osv. I wish att jag hade ett samarbete med Foodora, haha! Jag skrev det mest för att jag tycker deras idé är så sjukt smart och skulle använda det alldeles för ofta om jag bodde i Stockholm. Kram!

  Reply

  Falafel er så utrolig godt! Kommer dere til å være i Oslo? :)

  Reply

  Måste vara lite tråkig och säga att tanken å Foodora är ju trevlig, men de som kör ut maten har sjukt dåliga villkor.
  Känns inte helt sjysst att stötta en verksamhet där de som jobbar får skitlöner medan företaget gör stora vinster och omsätter miljarder.

  http://www.breakit.se/artikel/6997/sa-lite-tjanar-cykelbuden-i-stockholm-anstallda-vittnar-om-slavloner
  http://www.goteborgdirekt.se/nyheter/dumpade-loner-och-inga-kollektivavtal-for-foodoras-cykelbud/[email protected]/
  http://digital.di.se/artikel/foodora-spar-miljardomsattning

  Reply

  Var är byxorna ifrån som du har i Jons senaste vlogg?

  Reply

  Jag undrar också vart du köpt byxorna du har på dig i Jons senaste vlogg (svarta med snörning på benen)! Allt ser supergott ut, vilken restaurang beställde ni från? …och vad heter dom där “knytena” som är bredvid falafeln på första bilden? Många frågor på en gång, haha

  Reply

  Från LPA, från Revolve! Vi valde Restaurang Underbar, supergott! Det fanns massa olika med olika fyllning, så kolla deras meny bara! :D Kram!

  Reply

  Hello Janni,
  From where comes the black pants with laces that you wear?
  Thankss;)

  Reply

  Hej Janni! Läste alltid din blogg förut och älskade den, men nivån av smygreklam har fått mig att tappa all trovärdighet för dig som influencer. Tyvärr! Nu går jag bara in lite då och då, och blir alltid lika irriterad när jag ser inlägg som detta. Var ärlig med din reklam!!

  Reply

  Hej fina! Vad tråkigt att läsa, jag är alltid väldigt noga med att märka ut reklam och sponsring då jag inte ser det som något som skulle vara dåligt, hellre något positivt som visar att företag vill jobba med mig. :-) Jag tipsar ofta och gärna om saker, och betalar fullpris för det, men om det är något jag gillar och tror ni skulle gilla så skriver jag gärna om det. Ha det i åtanke också, allt är inte reklam bara för att det är ett tips! :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här