DELIVERY DINNER

Foodora dinner – from Restaurang Underbar!

Efter en heldag på stan så var det magiskt att komma hem, beställa hem lite Foodora och bara äta med gänget. <3 Vi velade länge mellan olika restauranger, när det finns så många goda är det svårt att bestämma sig haha! Tillslut bestämde vi oss för libanesiskt och valde restaurangen Underbar, och det smakade underbart, hehe. ;-) Vi åt falafel, halloumi, hummus, potatis (min favorit!) och sallad osv. Det blev en stor beställning och allt kom på 25 minuter. Jag hade Valter till bordet och han ville smaka, men får inte det riktigt ännu. Imorgon bär det av till Norge och bröllop över helgen, så det ska bli supermysigt! Blir nog en film och chill i soffan ikväll bara, ladda för helgen. :-) Hoppas ni har en mysig kväll, massa kärlek <3

//After a long day in the city it was amazing to come home, order some Foodora and just eat with the team. <3 We couldn’t decide which restaurant we wanted to order from, when there’s so many good ones it’s hard to decide haha! After a while we decided for lebanese and chose the restaurant Underbar (which means wonderful), and it tasted wonderful, hehe. ;-) We had falafel, hummus, potatoes (my favorite!) and salad etc. It ended up to be a big order and everything arrived in 25 minutes. I had Valter next to me and he wanted to taste some, but he’s a bit too small so not yet. We’re heading to Norway tomorrow for a wedding, can’t wait! Tonight we’re just gonna watch a movie and chill on the couch, prepare for the weekend. :-) Hope you’re having a great night, lots of love <3

24 reaktioner på “DELIVERY DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.