Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:47 | July 27, 2017

WRAP DRESS

Majorelle dress/ Chanel bag/ Raye The Label shoes

God morgon babes! Vi startade dagen med en promenad, jag fick med mig min syster vilket var kul. :-) Skönt att gå min “gamla” morgonprommis jag alltid brukade gå när jag bodde här i Sverige. Väldigt fint vid vattnet! Nu har vi precis ätit frukost och ska snart iväg för dagen. Vädret är fint så jag tror det blir någon klänning eller nåt idag, älskar sommaren! Här är en look från den sista middagen i Hamptons, jag har så mycket bilder kvar som jag inte har hunnit gå igenom ännu haha! Den här klänningen är så fin till både klackar och sneakers, nästa gång ska jag ha den med ett par vita sneakers. Gillar klänningar man bara knyter på sig, så bekvämt! Nu – dusch och byta om. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! We started the day with a walk, my sister joined me which was fun. :-) Nice to go for my “old” morning walk, I used to walk the same one when I lived here in Sweden. So pretty by the water! We just had breakfast and will soon head out for the day. The weather is nice so I think I will wear a dress or something today, I love summer! Here’s a look from the last dinner in the Hamptons, I have so many pictures left that I haven’t had time to go through yet haha! This dress works with both heels and sneakers, next time I’m gonna wear it with a pair of white sneakers. I like dresses that you just wrap around, so comfy! Now – shower and change. Talk later, hugs <3


9 kommentarer9 kommentarer om “WRAP DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här