FIELDS OF GOLD

Had to stop here during our drive over to Norway. So pretty <3

Äntligen är vi framme i Norge! Det är ju för vackert här, jag har knappt spenderat någon tid här i Norge utan bara varit här typ en gång och åkt skidor. Kommer ihåg att jag sa att det var underbart vackert då också! Vi flög till Östersund och körde därifrån så det tog runt tre timmar att komma fram. Vi stannade på vägen och bara sprang ut på ett fält och fotade några snabba bilder innan solen gick ner! :-) Vi har precis kommit fram och checkat in på hotellet vi ska bo på över helgen, vi är här för ett bröllop. Våra norska vänner som gifter sig och det ska bli så härligt, jag ÄLSKAR bröllop! Dags för oss att gå ner och hälsa på alla men vi hörs imorgon. Hoppas ni har en fin fredagskväll, massa kärlek <3

//Finally in Norway! It’s just too pretty here, I’ve barely spent any time here in Norway but once for skiing. I remember I said it was amazingly beautiful then too! We flew to Östersund and drove from there so it took us around three hours. We stopped on the way and just ran out on this field to shoot some quick photos before the sun was setting! :-) We just arrived and checked in to the hotel we’re gonna stay at for the weekend, we’re here for a wedding. Our norwegian friends are getting married and I am so excited, I LOVE weddings! Time for us to walk down and say hi to everyone but I’ll talk to you tomorrow. Hope you’re having a great friday night, lots of love <3

21 reaktioner på “FIELDS OF GOLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.