Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:29 | July 28, 2017

FIELDS OF GOLD

Had to stop here during our drive over to Norway. So pretty <3

Äntligen är vi framme i Norge! Det är ju för vackert här, jag har knappt spenderat någon tid här i Norge utan bara varit här typ en gång och åkt skidor. Kommer ihåg att jag sa att det var underbart vackert då också! Vi flög till Östersund och körde därifrån så det tog runt tre timmar att komma fram. Vi stannade på vägen och bara sprang ut på ett fält och fotade några snabba bilder innan solen gick ner! :-) Vi har precis kommit fram och checkat in på hotellet vi ska bo på över helgen, vi är här för ett bröllop. Våra norska vänner som gifter sig och det ska bli så härligt, jag ÄLSKAR bröllop! Dags för oss att gå ner och hälsa på alla men vi hörs imorgon. Hoppas ni har en fin fredagskväll, massa kärlek <3

//Finally in Norway! It’s just too pretty here, I’ve barely spent any time here in Norway but once for skiing. I remember I said it was amazingly beautiful then too! We flew to Östersund and drove from there so it took us around three hours. We stopped on the way and just ran out on this field to shoot some quick photos before the sun was setting! :-) We just arrived and checked in to the hotel we’re gonna stay at for the weekend, we’re here for a wedding. Our norwegian friends are getting married and I am so excited, I LOVE weddings! Time for us to walk down and say hi to everyone but I’ll talk to you tomorrow. Hope you’re having a great friday night, lots of love <3


21 kommentarer21 kommentarer om “FIELDS OF GOLD”

  Velkommen til Norge! :* Håper dere får en fin helg <3

  Reply

  Hej!
  Först måste jag säga att jag älskar din blogg och alla dina bilder, man blir alltid på så sjukt bra humör när man ser dem! Undrar dock vad du gör med alla kläder efter att du använt dem, verkar som om du bara använder ett plagg en gång typ.:)

  Reply

  Tack fina! Låt mig säga att jag har överfyllda garderober, i båda Monaco och Marbella haha! Jag köper mycket nytt men använder oftast plaggen mer än jag visar på bloggen! :-) Kram!

  Reply

  Okej Janni, här har du en tjej som verkligen inte kan något om kläder och stil. Har i princip gömt min kropp under flertal år och äger inte särskilt mycket kläder. I vilken ende börjar man? ? Och hur kommer man fram till vilken strl som passar bäst om man pendlar mellan olika storlekar.

  Stor kram!

  Reply

  Åh jag hade provat mig fram, olika storlekar och sedan gå för det som är bekvämt och även passar din kropp. :-) Kanske låter svårare än vad det är, men testa testa testa! Kram! <3

  Reply

  Hei ?
  Vart i Trondheim bodde ni? Och vart åt ni lunch? Jag bor här, vore så kul att läsa då jag följt din blogg så länge

  Reply

  Vi bodde aldrig i Trondheim, vi bodde på ett hotell i Inderoy (tror inte det är samma? haha). :-) Vi var på bröllop så vi åt på brölloppet. Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här