ONE SLEEVE TOP

Na-kd earrings (here!) and top (here!)/ Lovers + Friends shorts/ Chanel bag/ Public Desire shoes – adlinks

God morgon babes! Vi sitter här på hotellet och har precis ätit hotellfrukost. Om en timme ska vi åka mot ceremonin och efter det blir det bröllopsfirande hela dagen. :-) Åh vad mysigt det ska bli! Imorgon blir det bröllopsbilder här så idag blir det en outfit jag hade på mig när vi var i Cartagena. Jeansshorts och en specialtopp, med bara en arm. Gillar den massor! :-) Det är typ en variant på off shoulder. Idag blir det nog en färgglad klänning istället, jag har två klänningar jag väljer mellan så jag ska upp och prova nu och sminka mig lite. Jon kommer ha kostym och jag älskar när han det på sig, han blir så stilig. ;-) Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Good morning babes! We’re sitting here at the hotel and just had hotel breakfast. We’re heading towards the ceremony in one hour and after that we have wedding celebrations all day. :-) Oh I can’t wait! Tomorrow I’m gonna post some wedding pictures here so today it’s an outfit I wore when we were in Cartagena. Denim shorts and a special top, with just one arm. I like it a lot! :-) It’s like a type of off shoulder. Today I’m gonna wear a colorful dress instead, I have two dresses to choose from so I’m gonna go to our room and decide now and put some make up on. Jon will wear a suit and I love when he wears that, he looks so handsome. ;-) Talk tomorrow, lots of love <3

24 reaktioner på “ONE SLEEVE TOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.