NORWAY WEDDING

The most beautiful wedding <3 Congratulations again Marthe and Leif!

Åh hej babes! Vilken fin dag vi hade igår. Världens härligaste dag, stämning och ställe. <3 Våra vänner Marthe och Leif gifte sig och vi började tidigt med ceremonin i en gammal kyrka som var så himla fin. Mycket sång, musik och leenden i kyrkan! När ceremonin var klar åkte vi upp till ett ställe som var ett av de vackraste ställena jag sett. Utsikten var MAGISK! Där var det middag, tal, häng, fest och bara en riktigt härlig stämning. Vi har inte varit på så många bröllop men varje gång vi varit på ett så vill jag gå på flera, alla är så glada och kärleksfulla och det finns ju inget vackrare. :-) TACK Marthe och Leif för en fantastisk dag och stort grattis igen till er. Nu ska vi rulla mot Åre och spendera kvällen med Jons bror Hans och hans Maria. Hörs när vi är där, massa kärlek <3

//Oh hey babes! What a beautiful day we had yesterday. The best day, atmosphere and place. <3 Our friends Marthe and Leif got married and we started early with the ceremony in an old church that was so beautiful. A lot of singing, music and smiles in the church! When the ceremony was over we went to a place that was one of the most beautiful places I’ve ever seen. The view was MAGICAL! Up there we had dinner, speeches, we hung out, partied and just a great time. We haven’t been to that many weddings but every time we’ve been to one I want to go to more, everyone is so happy and loving and there’s just nothing more beautiful. :-) THANKS to Marthe and Leif for an amazing day and a huge congrats to you again. Now we’re gonna drive over to Åre and spend the night with Jon’s brother Hans and his Maria. Talk to you when we’re there, lots of love <3

23 reaktioner på “NORWAY WEDDING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.