WEDDING OUTFIT

By Malina dress/ Fendi bag/ Nelly shoes (here!) – adlink

Hej babes! Här är gårdagens look för brölloppet, såg en hel del frågor om det. Jag ska sätta mig och svara på alla era kommentarer imorgon, har inte suttit ner och gjort det på några dagar nu. Jag bestämde mig för den här rosa klänningen, kilklackar (då vi skulle gå runt från 12 på dagen till sent på natten) och lockigt hår. Fick massor av komplimanger för klänningen under dagen så det var kul, den funkade perfekt för bröllop. :-) Här ser ni lite av utsikten i fönstret, det var så vackert… Hela dagen och kvällen var också vacker! Nu är vi i Åre och har ätit en pangmiddag hemma hos Jons bror och Maria, vi grillade och avslutade med grillade bananer med choklad. Så gott! Dags för oss att sova och imorgon bär det av till Trondheim för lunch innan vi flyger hemåt, ska bli så mysigt att komma hem igen! PUSS <3

//Hey babes! Here’s yesterday’s look for the wedding, I saw a lot of questions about it. I will sit down and answer your comments tomorrow, I haven’t had time to sit down and answer for a few days now. I decided to go for this pink dress, wedge heels (since we were walking around from 12 to late night) and curly hair. I got so many compliments about this dress during the day so that was fun, it worked perfect for a wedding. :-) You can see a little bit of the view in the window, it was so pretty… All day and night was so pretty too! Now we’re in Åre and just had a killer dinner at Jon’s brothers and Maria’s place, we did barbecue and finished with grilled bananas with chocolate. So good! Time for us to get some sleep and tomorrow we’re off to Trondheim for lunch before we’re flying home, can’t wait to come home! HUGS <3

22 reaktioner på “WEDDING OUTFIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.