SWEDISH BREAKFAST

Swedish breakfast this morning <3 The best thing there is!

God morgon babes! Det här vaknade vi upp till imorse, en frukostbuffé med alla svenska favoriter. :-) Jag älskar frukost och svensk frukost är den bästa, haha! Yoghurt, fil, bär, nybakat bröd, ost och ägg med kaviar. Hade kunnat äta det här till varje måltid. Maria hade varit och tränat imorse och köpt med sig bröd på vägen hem, så dukade hon fram allt så när jag vaknade så var det dags för frulle. Bra start på dagen! ;-) Nu ska vi börja packa ihop här och röra oss mot Norge igen, därifrån flyger vi tillbaka mot Monaco. Det ska bli så mysigt att komma tillbaka även om det har varit några mysiga dagar i Sverige och Norge. Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning babes! We woke up to this this morning, a breakfast buffet with all the swedish favorites. :-) I love breakfast and swedish breakfast is the best, haha! Yoghurt, sour milk, berries, freshly baked bread, cheese and eggs with caviar. Could eat this for every meal. Maria went to the gym this morning and bought bread on the way back, she made all this so when I woke up it was time for breakfast. Great start of the day! ;-) Now we’re gonna start packing up here and head to Norway again, we’re flying to Monaco from there. Can’t wait to come back even though it’s been a few nice days in Sweden and Norway. Talk later, lots of love <3

8 reaktioner på “SWEDISH BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.