GINGHAM

RayBan glasses/ Nelly dress (here!) – adlink/ Hush shoes

God morgon babes! Det var underbart att få vakna upp här hemma, gå ut på balkongen och se stranden, Varför är det alltid så mycket skönare att sova i sin egna säng? :-) Vi kom fram sent igårkväll pga lite förseningar, sent bagage osv så vi beställde hem mat och kollade film. Somnade och sov som en stock efter det, haha! Här är min outfit jag hade på landet när vi åkte till min farmor över dagen, har helt glömt bort att visa den. Jag är ju helt hooked på rutigt tydligen så den här klänningen är redan en favorit. :-) Nu – gå ner och köpa kaffe och någon frukost. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! It was amazing to wake up at home, walk out on the balcony and see the beach. Why is it always so much nicer to sleep in your own bed? :-) We arrived late last night because of some delays, late luggage etc so we ordered some food and watched a movie. I fell asleep and slept like a baby after that, haha! Here’s my outfit from the country house when we went to my grandma for the day, I totally forgot to show it. I’m totally hooked on gingham now apparently so this dress is already a favorite. :-) Now – walk down and buy coffee and some breakfast. Talk later, HUGS <3

22 reaktioner på “GINGHAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.