SUNSET SWIM

Home sweet home <3 Ended this day with a sunset swim!

Från och med nu har vi en ny kvällstradition – kvällsdopp när solen har gått ner! Nästan inga människor på stranden, som är fullsmockad med folk under sommaren, skön temperatur och varmt vatten. Färgerna är underbara på kvällen, turkost, blått och rosa. Det är så varmt i lägenheten även fast vi har AC, så vi alla ville ta ett bad och sprang ner. Det var SÅ härligt! Nu har vi precis kommit tillbaka till lägenheten och ska ta en dusch och kolla film. Jag ska göra en stor kopp te och något gott att äta till det. Drömkväll! Hoppas ni haft en fin dag, massa kärlek <3

//From now on we have a new night tradition – night dip when the sun is gone! Almost no people at the beach, that’s usually packed with people during the summer, a nice temperature and warm water. The colors are amazing at night, turquoise, blue and pink. It’s so hot in the apartment even though we have AC, so we all wanted to jump in the water so we ran down. It was SO nice! Now we just got back to the apartment and will have a shower and watch a movie. I will make a huge cup of tea and something nice to eat. Dream night! Hope you’re having a great day, lots of love <3 

28 reaktioner på “SUNSET SWIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.