HAMPTONS VLOG 2

Vlog number 2 from the Hamptons – we got invited by Revolve to spend the weekend there!

Hej babes! Hur mår ni idag? :D Jag mår så sjukt bra, startade dagen med min långpromenad som jag har saknat så otroligt mycket. Kom hem supersvettig, tog en iskall dusch, gjorde en kaffe och smoothie bowl och redigerade klart den här videon. :-) Jag filmade två videos där borta så jag ville posta den här också istället för att göra en lång! Vi hade poolparty, jag visar hur jag lockar håret, bytte outfits några gånger och hade en grym sista dag med hela gänget. Längtar faktiskt tillbaka! <3 Jag var ju där ihop med Revolve och varenda resa dom anordnar blir så sjukt bra, jag har varit med på två (tre om man räknar med Coachella) och jag saknar gänget mer och mer när jag åker tillbaka hem igen. Nu är det skönt att vara hemma dock, få lite rutiner, träna, äta hemma och bara njuta av Monaco. Hoppas ni gillar videon så får ni en ny härifrån nästa vecka! PUSS <3

//Hey babes! How are you today? :D I feel so good, started my day with my long walk that I’ve missed so much. Came back home super sweaty, had an ice cold shower, made coffee and a smoothie bowl and edited the last bit of this video. :-) I filmed two videos over there so I wanted to post this one too instead of making one long one! We had a pool party, I show how I curl my hair, I changed outfits a few times and just had a great last day with the entire crew. I actually miss it! <3 I was there together with Revolve and every trip they organize is just so amazing, I’ve been to two now (three if you count Coachella) and I miss the team more and more when I’m going back home again. It’s nice to be at home now though, get some routines, workout, eat at home and just enjoy Monaco. Hope you like the video and I’ll post another one from here next week! HUGS <3

Sponsored trip by Revolve.

17 reaktioner på “HAMPTONS VLOG 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.