IMAGINATION


Two pics created by Suricts!

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår toppen och har en fin morgon. :-) Det har jag, ska försöka dra med mig killarna ut på ett träningspass snart. Igår fick jag dessa bilder skickade till mig, det är en tjej som har gjort dom i Photoshop tror jag. Hur balla är dom? Det ser ju nästan äkta ut, men det är det inte haha! Hon har tagit två andra bilder och ändrat bakgrunden, jag la upp den första bilden på IG och det verkade som om några trodde att det var på riktigt. ;-) Häftigt vad folk kan göra! Nu blir det träning sen får vi se, det är så galet varmt här i Monaco nu så man vill mest hänga inomhus… PUSS <3

//Good morning loves! Hope everything is great and that you’re having a nice morning. :-) I have, will try to get the boys to join me for a workout soon. I got these pics sent to me yesterday, it’s a girl who made them in Photoshop I think. How cool are they? It almost looks real, but it’s not haha! She took two other pictures and changed the background, I posted the first pic on my IG and it seemed like some people thought it was real. ;-) So cool what people can do! Now it’s time for a workout and then we’ll see, it’s so hot here in Monaco now so you just want to hang out inside… HUGS <3

12 reaktioner på “IMAGINATION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.