BASKETBALL

Basketball game with Tash in swimsuits – totally normal haha! Swimsuits from Kendall + Kylie swim.

God morgon babes! Jag startade dagen med min långpromenad som vanligt, alltså jag ÄLSKAR rutiner. Det kanske man inte kan tro med mitt vanliga reseschema, haha! Jag mår så otroligt mycket bättre när jag har rutiner, har mer energi hela dagen och kan gå och lägga mig 22.30 och somna. Det mår jag bra av! :-) Vi tränade igår och idag har vi alla ont exakt överallt typ, haha! Planen var att träna idag också men jag vet inte vad vi ska göra när det gör ont överallt… Kanske spela basket i baddräkt så man får tillbaka sin bränna samtidigt. ;-) Vi körde lite i Hamptons och det var så kul. Jag blir för arg när jag inte sätter den dock, gillar inte att jag är sån tävlingsmänniska. Får försöka jobba bort det haha! Nu – kaffe och försöka få igång kroppen för ett träningspass. Något lätt får det bli. Puss <3

//Good morning babes! I started my day with my long walk as usual, I just LOVE routines. You may not think that with my usual travel schedule, haha! I just feel so much better when I have routines, I have more energy throughout the day and I can go to bed at 10.30 pm and fall asleep. I feel good that way! :-) We did a workout yesterday and all of us have major muscle pains today in every muscle, haha! The plan was to workout today again but I can’t come up with what to do when it hurts everywhere… Maybe play basketball in a swimsuit so I will get my tan back at the same time. ;-) We played some in the Hamptons and it was so much fun. I just get so angry when I don’t score, I don’t like that I am such a competitive person. Have to work on that haha! Now – coffee and try to get my body ready for a workout. Gonna do something easy. Hugs <3

11 reaktioner på “BASKETBALL”

 • L says:

  Hej Janni!! Jag har en fråga angående en av douchebags väskor, the aviator 40L. Om jag nu kommer ihåg rätt så har du den och sen äger ju även Jon företaget så du kan säkert koll haha. Jag är nämligen sugen på att köpa den och undrar om den är bra som en weekend väska men även om man ska åka på en längre resa och vill ha den som handbagage och att jag då har en mindre handväska till och sen även att jag har en stor väska som jag checkar in. Fungerar denna väska till detta eller skulle du rekommendera en annan då? Kram

  • janni says:

   Hej fina! Åh jag älskar den, jag använder den varje gång jag reser och det säger jag inte bara för att Jon äger företaget haha! Jag har ganska höga krav på handbagage då vi reser så pass ofta, och jag tycker den fyller alla mina krav. :-) Bra fack, uppdelad och väger typ ingenting. Jag checkar in en större, har den väskan som handbagage (med typ handväskor, skor jag är rädd om, dator, kamera osv) och sen en handväska med typ plånbok, pass, mobil osv. :-) Kram!

 • Siri says:

  Härliga bilder!

 • Liena Snow says:

  You are so gorgeous ladies!
  Have a great day. Happy Friday!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Derenne says:

  Where can I buy your bikini, are this thongs?
  Derenne ***

 • Ellie says:

  I love Emmi’s swimsuit!!!<3
  http://www.blogellive.com

 • Danilo Singer says:

  Hi from Croatia! :)
  I follow both of you -> and you are GREAT! If you ever decide to come in Croatia for vacation or business and need a host…TA-DA! :)

  Have fun and be yourself! :P

  Danilo

 • Lovisa says:

  Sååå fin baddräkt! Älskar färgen ?? Vill så gärna ha en snygg baddräkt men har verkligen inte hittat nån jag trivs i, Aja får leta vidare! Ps. Du är bäst! ?

 • Yasmin says:

  Hanni, where is this small necklace from, the one high on you throat? It’s lovely!

Leave a Reply

Your email address will not be published.