PINK ON PINK

Na-Kd dress (here!) – adlink/ Revolve belt/ Phillip Lim bag/ Sandals from Spain.

Rosa rosa rosa – helt besatt just nu haha! Såhär strosade jag runt idag när vi åkte och åt lunch och var på jakt efter en AC. Det var slutsålt i hela Monaco så vi ringde till en affär i Nice och fick tag på den sista. Vi åkte hem för att snabbt lämna av lite annat vi köpt och det slutade med att vi fastnade hemma, haha! Så – nu har vi fortfarande ingen AC då det är stängt imorgon men det löser sig. Jag sitter 30cm från fläkten som är rakt på mitt ansikte. ;-) Nu ska jag byta om från klänningen ovan (som egentligen är längre men jag gjorde den kortare med ett skärp i midjan) till en annan, vi ska till Buddha Bar och äta sushi med några vänner. Mys! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Pink pink pink – totally obsessed at the moment haha! This is how I strolled around today when we went for lunch and then the search for an AC. They were sold out in all of Monaco so we called one store in Nice and got a hold of the last one. We went back home to drop off a few things that we bought and we ended up being stuck at home, haha! So – we still don’t have an AC since it’s closed tomorrow but we will be fine. I’m sitting 30cm away from the fan that’s aiming straight towards my face. ;-) Time to change from the dress above (that’s actually longer but I made it shorter with a belt in the waist) to another one, we’re heading to Buddha Bar to have sushi with some friends. Cozy! Talk tomorrow, lots of love <3

18 reaktioner på “PINK ON PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.